Stalker inside (!)

Friday, January 7

07JANUARY2011

Pagi bangun terus mandi then pergi sekolah . jumpa mangkok mangkok ayun tuh . aku senyap je harini datang sekolah malas nak bercakap . then senyap je -__- senyap sebab touching dengan dorang sebab tak tunggu aku balik sekolah semalam :'( okay fine aku tak kesah . lepas tuh beratur apa semua belajar . loceng bunyi masa rehad pastuh pergi rehad , cari minah alya ? mana tah dia pergi . ggr pastuh naik kelas belajar KH :) wah cikgu tuh mula mula tengok macam garang but she cool . Gee asek gelak gelak dan gelak lah kerja aku kan kat sekolah . lagi lagi saykierah buad lawak BUDUS dia . hakhak . sakit perut . hmm . pastuh loceng balik semua macam kelam kabut . erggh ! weyy korang tak penah balik ke apa ? hee kesian serabot aku tengok . pergi bilik guru hantar buku yellow dulu pastuh terus balik :) tengok VAN (!) penuh gila . so naik lah trip ke-2 hmm lambat betul . :) haha bosan la harini . pejam celik pejam celik dah seminggu dah aku sekolah :)